Erikoiskasvohoidot

Hinnasto

 • Mekaaninen puhdistus 75€

  Käsin tehtävä ihonpuhdistus epäpuhtaalle iholle. Mekaaninen ihonpuhdistus hoitaa ja heleyttää ihoa sekä poistaa tehokkaasti vaikeitakin epäpuhtauksia. sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, naamion, hartiahieronnan sekä hoitovoiteet. Hoidon kesto 60min.

 • Ultraäänipuhdistus 80€

  Hellävarainen ja kivuton ihon syväpuhdistus. Ultraäänihoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, liuottaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin huokosista ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle/pintakuivalle ja herkälle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, ultraääni-imeytyksen, naamion, hartiahieronan sekä hoitovoiteet. Hoidon kesto 60min.

 • Timanttihionta 80€

  Timanttihionta on tehokas tapa puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito auttaa ihon epäpuhtauksiin ja tukkeumiin, pintajuonteisiin ja kuivuuteen sekä pigmenttiläiskien ja aknearpien häivyttämiseen. Hoidon kesto 60min. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tehoampullin, naamion, hartiahieronnan sekä hoitovoiteet.

 • Timanttihionta+ultraääni imeytys 90€

  Tässä hoidossa yhdistyy timanttihionnan tehokas kuorinta ja ultraäänen syväkosteuttava vaikutus. Hoidon kesto 75min.