Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidoissa käytämme erittäin tehokkaita Cliniccare-sarjan tuotteita. 

Cliniccare on ruotsalainen ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa iholle optimaaliset pitoisuudet hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja, peptidejä ja muita tehokkaita ainesosia. Ne imeytyvät pienen molekyylikokonsa ansiosta tehokkaasti ihon pinnan alle, juuri sinne missä niitä tarvitaan, parantaen aktiivisesti ihon kuntoa ja ulkonäköä. 

 

Pienomolekyylinen hyaluronihappo on yksi Cliniccare ihonhoitosarjan parhaista ainesosista, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia on kyky sitoa kosteutta jopa 1000 kertaa oman painonsa verran.

Solujen luonnollinen korjaantuminen on suoraan verrannollinen ihon hyaluronihappotasoon, joka laskee iän myötä. Tämä jättää ihon alttiiksi toksiineille ja kaikki hyaluronihappoa vaativat prosessit heikkenevät. Siksi hyaluronihappo on erittäin tärkeä komponentti ikääntyvän ihon hoidossa.

Hinnasto

  • Cliniccare kemiallinen kuorinta (4x sarja ) 340€

    Alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kemiallinen kuorinta, tehoampullin imeytys, hartia-decoltehieronta, erikoisnaamio ja tehokkaat hoitovoiteet.

  • Cliniccare karboksiterapia (4x sarja ) 420€

    Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, karboksiterapianaamio, tehoampullin imeytys, hartia-decoltehieronta ja tehokkaat hoitovoiteet.