Environ kasvohoidot

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä, jonka päämääränä on näkyvät hoitotulokset. Environ -kasvohoidoissa käytetään korkealuokkaisia  A-, E-, ja C-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Environ-ihonhoitosarjan on kehittänyt etelä-afrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes vuonna 1990.

Lähes jokainen meistä kärsii kroonisesta A-vitamiinivajeesta. Vajeen oireita ihossa ovat mm. rypyt ja juonteet, karheus, elottomuus, pigmenttiläikät ja epäpuhtaudet.

A-vitamiinivajeesta kärsivä iho ikääntyy ikävuosiaan nopeammin, mutta sitä voidaan korjata lisäämällä iholle päivittäin a-vitamiinia ja antioksidantteja. 

Environ on ainutlaatuinen käyttäessään A-vitamiinia nousevissa konsentraatioissa. Hoito aloitetaan aina miedolla A-vitamiinivoiteella, josta siirrytään asteittain suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin. Tämä mahdollistaa ihon hoidon korkeimmilla A-vitamiinipitoisuuksilla ja minimoimaan mahdollisen A-vitamiinireaktion. 

A-vitamiinireaktion oireita ihossa ovat punoitus ja kuivuminen, kuumotus, kutina ja näppylät. 

A-vitamiinin hyödyt iholle:

 • Ihosolujen uusiutuminen kiihtyy
 • Ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu
 • Ihon väri heleytyy
 • Talineritys normalisoituu
 • Tummat läikät kirkastuvat
 • Parantaa terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa: iho silottuu
 • Iho paksuuntuu ja sen läpäisevyys heikkenee: kosteus sitoutuu ihoon paremmin
 • Ihon verenkierto tehostuu ja ravinteiden kuljetus ihosoluille lisääntyy
 • Soluvälitilan rasvahappojen laatu paranee: hienoiset juonteet tasoittuvat

Hinnasto

 • Environ vitamin touch 60min 99€

  Environ vitamiinikasvohoito, jossa korkeat vitamiinipitoisuudet hoitotuotteissa tukevat ihon tervettä toimintaa. Hoito kosteuttaa ja kirkastaa, puhdistaa sekä antaa iholle sen tarvitsemat välttämättömät vitamiinit. Hoito sopii jokaiselle iholle, ja voidaan tehdä myös a-vitamiiniin tottumattomalle iholle. Sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi-mask naamion, hartia-decolte- sekä kasvohieronnan vitamiiniöljyllä, loppuvoiteet.

 • Environ Cool Peel- happohoito 60min 99€

  Environin ainutlaatuinen Cool Peel -teknologia on vallankumouksellinen, ei invaasinen lähestyminen ihon happokuorintaan auttaen turvallisesti ja tehokkaasti kirkastamaan ihoa. Kun perinteiset happokuorinnat perustuvat ihosolujen tuhoamiseen, Environ Cool Peel -teknologia auttaa tukemaan terveen ihon luonnollista uudistumisprosessia. Hoito sopii erinomaisesti ikääntyneelle, kosteusköyhälle, aurinkovaurioiselle, tukkeutuvalle, epätasaiselle ja arpiselle iholle. Cool Peel -happokuorinnan tuloksena iho näyttää tasaisemmalta, raikkaammalta, puhtaammalta, eloisemmalta, kiinteämmältä ja terveemmältä.

  Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitoina n. 1x/vko 4-6 viikon ajan. Asiakkaan tulee olla käyttänyt a-vitamiinivoidetta vähintään 3:n viikon ajan ennen ensimmäistä Cool Peel-hoitoa ja jatkaa sen käyttöä säännöllisesti. Hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, AHA-happonaamion, käsi-ja decoltehieronnan vitamiiniöljyllä, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion sekä loppuvoiteen.